top of page
Välkommen: Welcome

Välkommen till oss!
Vårt kontorshotell ligger i en naturnära, kreativ miljö.
Vi erbjuder Kontorshotell, med egna eller delade rum. Co-working, Konferens och Mötesrum.

Vi har en fullt utrustad Studio för olika inspelningar.

Co-working, Kontor & Mötesrum

Vi har arbetsplatsen för alla behov

Coworking space

IMG_2080.jpeg

Är du trött på att jobba hemifrån? Välkommen att boka in dig i vårt nya Coworking space i moderna och fräscha utrymmen! Här delar du workspace rummet med andra engagerade företagare och kreativa själar. 
Boka en hel dag, vecka eller månad - du bestämmer vad som passar dig bäst. I priset ingår skrivbord, wifi & kaffe/te, tillgång till lounge och mötesrum. Du hittar oss i naturnära Åkers Styckebruk som ligger i Strängnäs Kommun.

Alfred Nobel

CA2E96C0-B5E0-4721-B3D3-C9837BC57F8C-102

Detta konferensrum bjuder in till ett möte med agenda. Det finns plats för upp till 15 personer. Konferensrum Alfred Nobel förmedlar en känsla av pondus och beslut. Hit kommer du med din styrelse eller ledningsgrupp. Ni kommer kunna skriva på flera tavlor samtidigt och agendan i detta mötesrum blir levande och effektiv. Utsikt över ån som ringlar utanför ger energi under mötet.

Utrustning: Projektor samt 2 whiteboardtavlor.
Välkommen till oss i Strängnäs Kommun!

Vi erbjuder Coworking space i Strängnäs kommun. Letar du efter ett kontor eller kontorskollektiv i Sörmland? Då har du hittat rätt. Närheten till Mariefred, Strängnäs, Nykvarn, Stallarholmen, Södertälje, Eskilstuna, Stockholm, Gnesta och Laxne gör att det är lätt och smidigt att ta sig hit. Oavsett om du driver eget företag eller jobbar som anställd passar du perfekt in på Träffpunkt Krutbruket. Vi erbjuder en inspirerande och kreativ arbetsplats i naturnära miljö. Hit kan du komma för miljöombyte och att samtidigt omges av andra företagare för att bli inspirerad och utvecklas i ditt arbete. Tryter motivationen? Tillsammans bidrar vi till en härlig och initiativrik stämning var det sprudlar av idéer och go-anda. 

I vårt Coworking space jobbar du tillsammans med andra företagare och anställda. Du har möjlighet att hyra ett skrivbord, kontor eller jobba avslappnat i vår ljusa lounge. Självklart erbjuder vi även mötesrum, mindre eller större och vill du jobba ostört erbjuder vi enskilda rum. 

Söker du ett privat kontor erbjuder vi egna rum att hyra. I kontorshotellet i hjärtat av Sörmland erbjuder vi en härlig miljö där kreativitet möter gemenskap. I det gamla Krutbrukets nyrenoverade ljusa lokaler har du även möjlighet att ordna digitala konferenser, webinar och större eller mindre möten. 

Covid -19

Vi följer självklart folkhälsomyndigheternas restriktioner och rekommendationer. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi har installerat både handdesinfektions-stationer och minskat antalet sittplatser i loungen för att försäkra oss om en trygg och säker arbetsplatsmiljö. I pentryt får det vistas max två personer åt gången och  vi har markerat upp särskilda utrymmen där det är extra viktigt att tänka på att hålla avstånd, bl.a korridorer och kök. Kom ihåg att stanna hemma vid minsta symptom.

Kontakta oss

För mer information, priser och bokningar vänligen kontakta oss här, via telefon eller mail.
Varmt välkommen / Team Träffpunkt Krutbruket

Åkers Krutbruk 1, 647 50 Åkers Styckebruk

Tack för ditt meddelande!

Leader.png
bottom of page