top of page
Digital Star
För ljus bakgrund.png

Jag har lång erfarenhet som ledare med personalansvar, är certifierad Coach/Affärsrådgivare och ledare, Hjälper dig som person, företagare, ditt team eller företag.  Att coachas av mig är att bli lyft till att prestera och hitta sitt sanna jag och fokusera på sina styrkor.

 Jag erbjuder olika tjänster inom coachning, affärsrådgivning. personlig utveckling, karriärs- och ledarskapsutveckling. Hjälper även till med rådgivning vid rekrytering och kompetensinvestering och starta eget. Är jobbcoach/handledare i STOM och KROM, TSL, TSN mm.


Mitt driv och passion ligger i att lyfta fram dig och din talang. Min förmåga att se den sanna potentialen inom dig gör att jag som coach kan arbeta effektivt med att skapa nya möjligheter för dig i ditt nuvarande jobb eller stötta dig i ett förändringsarbete som pågår i ditt liv. Hjälper dig att ta nästa steg i din karriär, ditt företag eller din personliga utveckling.​

​Jag hjälper dig som företagare att vårda ditt företags varumärke , bygga team och behålla dina medarbetare istället för att de går vidare till era konkurrenter.

 

Lotta Asplund
+46 70 542 56 44
lotta@digitalstar.se

www.digitalstar.se

bottom of page