top of page
IMG_1567.JPG
Emrika AB.jpeg

Pontus Lundblom

EMRIKA AB erbjuder en unik kombination av tjänster inom fastighetsuthyrning och personaluthyrning. När det gäller fastighetsuthyrning har företaget ett antal olika bostads- och kommersiella fastigheter i sitt bestånd som de hyr ut till privatpersoner och företag. Deras fokus ligger på att erbjuda attraktiva och välskötta fastigheter som uppfyller olika behov och preferenser.

Vidare har företaget en personaluthyrningsgren där de matchar kompetent och kvalificerad personal med företags kortsiktiga eller tillfälliga bemanningsbehov. Detta kan inkludera allt från administrativa roller till tekniska positioner. Genom att erbjuda personaluthyrning underlättar företaget för andra företag att snabbt täcka sina personalbehov utan att binda sig till långvariga anställningar.

Genom att kombinera dessa två tjänsteområden kan företaget erbjuda en helhetslösning för både boende och arbetskraft, vilket kan vara särskilt lockande för företag som vill ha en smidig och effektiv hantering av både fastighets- och personalbehov.

bottom of page